Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Aandacht voor armoede

Aandacht voor armoede

HARDERWIJK – Armoede is niet alleen een gebrek aan geld. Armoede werkt als een magneet voor tal van andere problemen. De PvdA Noordwest-Veluwe wil meer begrip voor mensen die, ook in de regio, in armoede leven. “Dat om stappen te kunnen zetten om hun positie te verbeteren. Daarom organiseren wij in het kader van de Week van de Armoede diverse bijeenkomsten”, aldus de regionale werkgroep armoede PvdA NW-Veluwe. Ook inwoners van Zeewolde zijn van harte uitgenodigd.

Op woensdag 16 oktober is er in De Kiekmure, Tesselschadelaan 1 in Harderwijk een thema-avond over signalering van armoede. Aanvang 20.00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur.

Van maandag 14 oktober tot en met vrijdag 25 oktober kan men in Het ‘Beleefhuis’ aan de Zeestraat 30 in Harderwijk ervaren wat het betekent in armoede te moeten leven. Het ‘Beleefhuis’ bezoeken kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur, 13.30 tot 15.00 uur en van 19.30 tot 21.00 uur. Graag vooraf aanmelden via 06-1645 8815 of via e-mail beleefhuisharderwijk@gmail.com. Tot slot wordt op woensdag 23 oktober in de Catharinakapel, Klooster 1, in Harderwijk de film, ‘I, Daniel Blake, vertoond, gevolgd door een discussie. Kaarten à 5 euro zijn te reserveren via www.filmhuisharderwijk.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo