Zeewolde Actueel

Woensdag, 23 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Aanstormend muziektalent uitgenodigd voor Sea Bottom 2020

Aanstormend muziektalent uitgenodigd voor Sea Bottom 2020
Redactie: Saskia de Wijk

FLEVOLAND - Speel jij in een band of ben je een aanstormend talent die een podium verdient? Met die vraag worden Flevolandse amateurmusici die nog niet bekend zijn bij het grote publiek en die muziek maken in het genre jazz, blues, funk, hiphop, soul, R&B, latin en rap, uitgedaagd om zich aan te melden voor de jaarlijkse Sea Bottom Talent Award. Met deze award wil de organisatie van Sea Bottom aandacht geven aan getalenteerde musici die relatief aan het begin van hun carrière staan.

De prijs die gewonnen kan worden is een ‘echt’ optreden op het veel bezochte BModesto Sea Bottom festival op zaterdag 9 mei in Lelystad, met de bedoeling zo hun carrière een boost te geven.

Deelname is voor iedereen die niet beroepshalve muziek maakt en afkomstig is uit Flevoland. Bij een solistisch optreden dient voor eigen begeleiding te worden gezorgd (beperkte zaalversterking is aanwezig). Bij een band dient het merendeel van de bandleden uit de provincie Flevoland te komen.

Meedoen kan door minimaal twee nummers in te sturen naar directie@seabottom-jazzfestival.nl. Aangevuld met informatie over de musici, samenstelling, soort muziek, ervaring, leeftijd en contactgegevens. “Stuur je inzending vóór 1 maart en wie weet nodigen we jou, eventueel met band, uit voor de finale!”

De finale is op woensdag 25 maart om 19.30 uur in poppodium Corneel en is gratis toegankelijk. “Dus neem je ouders, vrienden, familie en buren mee. Iedereen is van harte welkom.” De winnaar wint naast de Sea Bottom 2020 Award ook een optreden naast de vele gerenommeerde namen uit de muziekwereld op BModesto Sea Bottom 2020 op zaterdag 9 mei.

Sea Bottom Talent Award is een initiatief van de stichting Jazz-I in samenwerking met Kubus Lelystad.