Zeewolde Actueel

Donderdag, 6 augustus 2020

In de weken 32 en 34 gaat Zeewolde Actueel met vakantie en daarom zal er in deze weken geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Achtstegroepers ’t Wold genieten van geslaagd afscheidsfeest

Achtstegroepers ’t Wold genieten van geslaagd afscheidsfeest
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - De vakantie is inmiddels voor iedereen begonnen en de basisschool leerlingen van groep 8 van ’t Wold gaan zich voorbereiden op de overstap naar de middelbare school, maar eerst genieten van een fijne vakantie, terug kijkend op het optreden bij een spetterende musical met een prachtig decor wat mede mogelijk is gemaakt door Tuincentrum De Oosteinde, en een geslaagd eindfeest.

Het afscheidsfeest van groep 8 van ’t Wold leek even in het water te vallen vanwege het weer, maar mede dankzij sponsoring van veel bedrijven kunnen de leerlingen terug kijken op een zeer gezellige middag en avond en een onvergetelijk afscheid van hun basisschool periode.

Om half 2 werden de kinderen van groep 8 uitgezwaaid door hun schoolgenootjes van groep 1 tot en met 7. Daarna was er, dankzij de inzet van een aantal ouders van de kinderen, een middag- en avondvullend programma, met een uitgebreide speurtocht, lekker eten en konden ze gezellig marshmallows roosteren boven het kampvuur. Later op de avond sloten de ouders zich aan bij het feest en konden ook zij afscheid nemen van de andere ouders, de leerkrachten en de kinderen onder het genot van een hapje en een drankje. Bij vertrek kregen de leerlingen allemaal nog een ingebonden A4 boekje mee met alle klassenfoto’s van afgelopen schooljaren, een stukje over alle kinderen zelf en een verhaaltje van de directrice, leraar en lerares; een super leuk aandenken aan de schooljaren op de basisschool. “Dit alles is grotendeels mogelijk gemaakt door sponsoring van: Huidtherapie Van Brakel, Boni, Coop Verduijn, Lidl, Deen, ConDoor, De Koopman, Bakkerij Bart, BS Promotions, Slagerij Uit de Bosch en Walibi. Wij willen hun langs deze weg hartelijk bedanken voor hun bijdrage”, licht Juliette Borgonjen toe.