Zeewolde Actueel

Donderdag, 6 augustus 2020

In de weken 32 en 34 gaat Zeewolde Actueel met vakantie en daarom zal er in deze weken geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Augustus: geniet van vakantie in eigen land

Augustus: geniet van vakantie in eigen land
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Deze maand biedt DuurzaamZeewolde duurzame tips voor verrassende bestemmingen in Nederland. Ga op ontdekkingstocht in eigen land! Zoals op vakantie in Flevoland, natuurlijk doen!

In deze tijd is er weinig keuze: door COVID-19 kunnen we niet de hele wereld over vliegen. Gelukkig kunnen we er wel weer in eigen land op uit. Deze maand worden via @duurzaamzeewolde droombestemmingen dichterbij huis belicht. Hier vind je tips voor verrassende dagjes uit in Flevoland, maar ook voor vakanties naar de mooiste plekjes van Nederland. “Wedden dat jij hierdoor zin krijgt om op avontuur te gaan in eigen land?”

Hopelijk bevalt dit zo goed dat er ook straks vaker gekozen wordt voor een vakantie dichterbij huis. “Als we de aarde leefbaar willen houden moeten we anders gaan reizen en minder gaan vliegen. Dit is het moment om te ontdekken hoe het anders kan. Om bijzondere plekken te zien hoef je echt niet altijd het vliegtuig te nemen.”

Voor groene vakantietips- en uitjes: volg @duurzaamzeewolde via Facebook.