Zeewolde Actueel

Zondag, 7 juni 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Beachfestival 2020 gaat niet door

Beachfestival 2020 gaat niet door
Foto: Beachfestival Zeewolde
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – Het opschorten van grote evenementen tot 1 september betekent ook een streep door de komende editie van het Beachfestival, dat van 5 tot en met 7 juni zou plaatsvinden. “Met dit scenario heeft niemand rekening kunnen houden”, laat Erik Tigelaar namens de organisatie weten. “We leven op dit moment in een onwerkelijke en verwarrende tijd waar de gezondheid van de mens belangrijker is dan welk festival dan ook.”


Niettemin is dit nieuws een hele grote teleurstelling. “Maandenlang hebben we met een fantastisch team met medewerkers toegewerkt naar de komende editie en hebben hier ook al veel kosten voor gemaakt”, licht hij toe. “Echter kijken wij liever direct vooruit. Je kunt 28 tot en met 30 mei 2021 blokken in je agenda voor de editie 2021. We gaan ons uiterste best doen om de line-up zo gelijkwaardig mogelijk te maken zoals die nu gepland stond. Wij gaan er met goede moed tegenaan.”

Kaartjes blijven geldig
Gekochte kaartjes blijven geldig voor volgend jaar. “Mensen hoeven hier niets voor te doen, wij zetten ze namelijk automatisch voor ze over”, vertelt Erik. Mocht je om welke reden dan ook niet aanwezig kunnen zijn volgend jaar, dan kan je een refund aanvragen. “We mailen zo spoedig mogelijk alle ticket kopers ons restitutie-beleid. Maar natuurlijk hopen we dat bezoekers massaal met ons meegaan naar volgend jaar.”

De organisatie verzoekt vriendelijk om geen refund aan te vragen mits je financiële situatie het toelaat. “Met het behouden van je ticket help je niet alleen ons maar ook de zzp’ers, podiumbouwers, artiesten, leveranciers, partners en onze collega festivals. We willen graag Beachfestival Zeewolde nog jarenlang kunnen organiseren met deze fantastische mensen. We hebben elkaar harder nodig dan ooit. #saveyourticket#saveyourfestival.”