Zeewolde Actueel

Maandag, 28 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Benefoodshow voor de Voedselbank

Benefoodshow voor de Voedselbank
Presentatieduo Niels en Simon
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Een keer niet standaard doneren, maar even wat anders? Dat kan op zaterdag 30 mei. Drie enthousiaste Zeewoldenaren zijn een project gestart om geld op te halen voor Stichting De Kostmand, Voedselbank Zeewolde. Zij willen een win-win situatie creëren door inwoners een leuke avond te bezorgen met kans op te gekke prijzen. Maar daarmee vooral geld op te halen. Zaterdag 30 mei zal er om 20.30 uur een ‘out of the box’ pubquiz worden georganiseerd: De Benefood Show.

Niemand minder dan Niels en Simon (van de 1,5 m Bingo, red.) zullen deze avond presenteren. Deze quiz wordt uitgezonden via de Facebookpagina, YouTube kanaal en website van Lokale Omroep Zeewolde.

De Quiz

De quiz zal als Kahoot gespeeld worden. Dus er is een scherm nodig om de uitzending te bekijken en een scherm om de antwoorden op in te voeren. De quiz zal bestaan uit vier verschillende rondes met elk een eigen thema. Je kan alleen mee doen of als duo. Er kunnen maximaal 200 inschrijvingen plaats vinden!

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar DeBenefoodShow@outlook.com. Als individu of als team. Per persoon zal inschrijfgeld berekend worden. Er wordt immers geld ingezameld voor een goed doel. Na aanmelding zal de organisatie een bevestiging sturen, hierin staat informatie over betalen en deelname. Op 30 mei om 20.15 uur zal de GamePin van Kahoot worden doorgestuurd zodat je om 20.30 uur vol mee kan doen met de quiz.

Kosten

Bijdrage per inschrijving € 5,00 (Duo’s betalen dan € 2,50 per persoon) Aanmelden kan tot zaterdag 30 mei 13:00 uur.
Deze bijdrage gaat voor de volle 100% naar de voedselbank!

Voedselbank heeft een doneerpagina via de website van Geef.nl. Wel doneren, maar niet mee doen kan uiteraard ook: https://www.geef.nl/nl/actie/de-benefood-show-voor-voedselbank-zeewolde-de-kostmand/donateurs