Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

BenePietdiner vol smaak, sfeer en entertainment

BenePietdiner vol smaak, sfeer en entertainmentBenePietdiner vol smaak, sfeer en entertainmentBenePietdiner vol smaak, sfeer en entertainment

ZEEWOLDE – In The Lux vond vrijdagavond 29 november het jaarlijkse BenePietdiner plaats. Het BenePietdiner is een vaste activiteit van Stichting Pieten on Tour. Zij halen geld op voor kinderen die onder de armoedegrens opgroeien. Al jaren zorgt Stichting Pieten on Tour ervoor dat deze kinderen in Zeewolde, maar ook daarbuiten, toch een onvergetelijk Sinterklaasfeest kunnen vieren.

Zo kon men een plek reserveren in The Lux voor het BenePietdiner. Voor deze speciale gelegenheid was de theaterzaal omgetoverd tot een gezellig restaurant, waar de keurig gedekte tafels, de accessoires en het podium een mooi chique geheel vormden. De gasten kregen een zeer smaakvol en afwisselend 5 gangen diner voorgeschoteld, waarbij rekening werd gehouden met de diverse (dieet)wensen. De avond kreeg extra allure door topentertainment van lokale bodem.

Zo gaf Amy’s Dansstudio een wervelend dansoptreden ten beste. Mike Klein bracht de sfeer erin met zijn zang, net als dat zangeres Sharon dat deed. Mannes Schoppink bracht op geheel eigen wijze weer een ouderwets cabaret optreden.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde avond, die niet alleen de gasten een goed gevoel heeft bezorgd, maar waarbij er ook weer geld is opgehaald voor Stichting Pieten on Tour.

(Bron: LOZ)Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo