Zeewolde Actueel

Zaterdag, 4 juli 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Breed Vermaak biedt online afleiding én humor

Breed Vermaak biedt online afleiding én humorBreed Vermaak biedt online afleiding én humor
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Corona treft ondernemers wereldwijd. Wat kun je doen in deze tijden als je een entertainmentbureau hebt, en mensen juist nu behoefte hebben aan verbinding, afleiding en humor? Het antwoord van Breed Vermaak uit Zeewolde daarop is: online verder gaan!

Entertainen en verbinden zijn de drijfveren van Breed Vermaak, het Zeewolder entertainmentbureau waar José Polderman en Maggie Kleine van Leeuwen de spil vormen. Zij vonden een manier om dit, tijdens de coronacrisis, online voort te zetten. En dat doen ze op geheel eigen wijze onder het motto: ‘Stay safe, stay online and stay amused!’

Zo organiseert Breed Vermaak online quiz-avonden en bingo-avonden. “Kandidaten kunnen deelnemen via Zoom, waardoor interactie mogelijk is vanuit de kandidaten. En dat heeft al voor een hoop chaotische en hilarische momenten gezorgd”, vertellen José en Maggie. En dat is precies wat de dames proberen te bereiken. “Even niet heel serieus, maar gewoon lachen en aan iets anders denken.”

Deelname aan deze avonden is gratis en er zijn een heleboel originele prijzen te verdienen, zoals twee minuten bellen met ons koningspaar! Maar vooral samenzijn en een lach staan bij deze avonden voorop.

Naast deze online avonden is Breed Vermaak ook een creatieve app gestart. Met thema’s als bijvoorbeeld contrast, transparant en spreuken, worden de deelnemers uitgedaagd hun creatieve grenzen op te zoeken. Om de vier dagen wordt er een nieuw thema bekendgemaakt. “Het is erg leuk om te zien wat iedereen maakt en z’n eigen draai aan de opdrachten geeft”, laten Maggie en José weten. “Ook hierin staat verbinden en vermaak centraal.”

De dames zitten nog vol nieuwe ideeën . Zo voegen ze op 28 juni een nieuwe activiteit toe: de acteer-challenge. “Dat is een online challenge waar niet alleen acteurs aan mee kunnen doen, maar iedereen die zin heeft in een middag vol uitdagingen, spanning en humor”, lichten ze toe.

Geïnteresseerden kunnen zich nu al inschrijven door een mail te sturen naar Breed Vermaak.

Meer weten over de online quizzen, uitdagingen, de creatieve appgroep of wil je Breed Vermaak sponsoren, dan kun je ze bereiken via hun Facebook- of Instagram pagina. Hier vind je ook meer uitleg en data over de diverse activiteiten. Mailen kan ook naar: breedvermaak@gmail.com