Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Burgemeester Gorter ontbijt met zesde groepers Het Mozaïek

Burgemeester Gorter ontbijt met zesde groepers Het Mozaïek

ZEEWOLDE – Burgemeester Gerrit Jan Gorter ontbijt vrijdagochtend 8 november in de raadzaal van het gemeentehuis met kinderen van groep 6 van basisschool Het Mozaïek.

Het is deze week de week van het Nationaal Schoolontbijt. Dit jaar is het thema ‘Neem de tijd voor je ontbijt!’. Ruim een half miljoen kinderen van 2.750 Nederlandse basisscholen ontbijten met de burgemeester van hun gemeente. Zo geven ze het goede voorbeeld van een gezonde start van de dag.

Burgemeester Gorter betaalt symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen. Hiervoor overhandigt hij een cheque voor een donatie aan de stichting Het Vergeten Kind. Deze stichting maakt zich sterk voor kwetsbare kinderen met problemen thuis. De stichting organiseert activiteiten en evenementen die een directe positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen. Daarnaast richten zij zich ook op een duurzame, structurele verbetering van hun situatie.

De foto is van een eerder ontbijt met burgemeester Gerrit Jan Gorter.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo