Zeewolde Actueel

Zondag, 27 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Daar is ie nog een keer; de 1,5 Meter Bingo Show!

Daar is ie nog een keer; de 1,5 Meter Bingo Show!
archieffoto
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – De 1,5 Meter Bingo Show, een initiatief van De Leeuw Snacks, heeft tijdens de coronaperiode menig Zeewoldenaar een hele leuke avond bezorgd én, niet te vergeten, daarbij ook nog eens hele mooie prijzen weg mogen geven. Op vrijdag 11 september tijdens het online event ‘Zeewolde voor en met elkaar’van Winkelhaven Zeewolde, Welzijn Zeewolde en Lokale omroep Zeewolde, komt dit gezellige spel nog een keer terug. Met ook nu weer super mooie, zo niet hele bijzondere, prijzen zoals een ritje in een Ferrari of Lamborghini, toegang tot een super binnenspeeltuin of een paar uren varen met sloep, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers.

Iedereen kan meedoen met de 1,5 Meter Bingo Show. De bingokaarten worden door De Leeuw Snacks bij iedere bestelling weggegeven. Maar omdat De Leeuw Snacks ook graag mensen blij maakt zijn er tevens stapels bingokaarten uitgedeeld op de scholen en zorginstellingen.

Met het altijd even enthousiaste presentatieduo, Niels Schagen en Simon Otten, belooft ook de komende editie van de 1,5 Meter Bingo Show weer een super vermakelijke avond te worden. De show start om 20.30 uur en is te zien via de internetsite van de Lokale Omroep Zeewolde (https://www.lokaleomroepzeewolde.nl/televisie) of de kabel (KPN/Telfort kanaal 1481 of Ziggo kanaal 36) of via Facebook.

Alvast in de stemming komen? Kijk dan de intro op Facebook van De Leeuw Snacks!

De 1,5 Meter Bingo Show is slechts een van de vele leuke activiteiten op het programma van het online event van ‘Zeewolde voor en met elkaar’ dat vrijdag 11 september om 17.00 uur online van start gaat en tot in de late uurtjes zal duren.

Voor meer informatie: https://www.lokaleomroepzeewolde.nl/zeewoldevoorelkaar