Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

De KunstExpeditie begint in De Verbeelding

De KunstExpeditie begint in De Verbeelding

ZEEWOLDE – Het nieuwe seizoen van de KunstExpeditie Zeewolde gaat van start vanaf 25 september. Na de enthousiaste reacties van de creatieve kinderen in het afgelopen seizoen, zijn er dit schooljaar maar liefst vier nieuwe minireeksen KunstExpeditie.

Allemaal worden ze verzorgd door professionele kunstvakdocenten en hebben een eigen thema. Met steun van de Lionsclub Zeewolde kunnen we dit jaar nog meer uitpakken. De KunstExpeditie Zeewolde wordt sinds 2015 georganiseerd door Cultuurmakelaar Marina van Arendonk in samenwerking met Zeewoldense kunstenaars. De eerste workshop van het seizoen is voor één keer wel op een heel bijzondere locatie, namelijk in paviljoen De Verbeelding. Dé plek voor kunst- en cultuur in Zeewolde. De andere workshops zijn in Basisschool ’t Kofschip.

Lyda Rump bijt woensdagmiddag 25 september de spits af met de minireeks ‘Textiele werkvormen’. In oktober volgt keramiste Annemiek Eradus met de minireeks ‘Klei en keramiek’. De prachtige kunstwerkjes van vorig jaar, beloven veel voor dit seizoen. Ook in 2020 zijn er nieuwe verrassende workshops. Een bijzondere afsluiting is dat alle kunstwerken geëxposeerd mogen worden in de Ravelijn. Natuurlijk mogen alle kinderen na afloop de eigen kunstwerken mee naar huis nemen. Weer meedoen of nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.verbeeldingenco.nl voor alle informatie en om aan te melden.

Inschrijven voor dit seizoen KunstExpeditie Zeewolde kan per minireeks van 5 workshops. De kosten bedragen 30 euro. Eén keertje meedoen? Dat kan ook. Een losse workshop kost 7,50 euro.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo