Zeewolde Actueel

Donderdag, 24 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

DuurzaaminZeewolde.nl is live!

DuurzaaminZeewolde.nl is live!
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Natuur en Milieufederatie Flevoland heeft op vrijdag 14 februari, in samenwerking met de gemeente Zeewolde, de website www.duurzaaminzeewolde.nl gelanceerd. De website is een virtuele ontmoetingsplek voor duurzame initiatieven.

Wethouder Suithoff: “Ons mooie dorp is rijk aan ruimte, groen, water en daarmee een gezonde leefomgeving, laten wij met elkaar verantwoordelijkheid blijven nemen om dit te behouden. Via de website duurzaaminzeewolde.nl hoop ik dat onze inwoners en bedrijven worden geïnspireerd met allerlei duurzame ideeën en initiatieven voor een duurzaam Zeewolde.” Vera Dam, directeur Natuur- en Milieufederatie Flevoland: “Prachtig dat Zeewolde nu ook een duurzaamheidssite heeft. Het is een inspiratiebron voor iedereen die iets met duurzaamheid wil."

De website biedt een platform aan bewoners, ondernemers en (maatschappelijke) organisaties die duurzaamheid in Zeewolde een versnelling willen geven. Het thema leeft in Zeewolde, zo zijn er al diverse buurtuinen, worden er foodwalks georganiseerd en heeft het dorp een voedselbos.

De site bevat nieuws, een agenda en tips. Via een nieuwsbrief en social media worden de nieuwste ontwikkelingen belicht. De komende tijd wordt de website verder aangevuld. Heeft u een duurzaam initiatief? Zet het op de kaart! Kijk op www.duurzaaminzeewolde.nl