Zeewolde Actueel

Vrijdag, 29 mei 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Eerste appartementen Gouwzicht en Pionier opgeleverd

Eerste appartementen Gouwzicht en Pionier opgeleverd
Ria den Oudsten (l) en Joyce Koenders zijn de eerste van de in totaal 18 huurders die de sleutel van hun appartement in Pionier krijgen.
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – In het centrum van Zeewolde zijn de eerste appartementen van Gouwzicht en Pionier opgeleverd. Met inachtneming van de regels van het RIVM kregen Ria den Oudsten en haar buurvrouw Joyce Koenders als eerste twee bewoners van Pionier hun sleutel. Op 2 april worden de laatste sleutels uitgereikt.

Gouwzicht (koop) en Pionier (huur) zijn in het verlengde van elkaar gebouwd. Zodoende konden bouwstromen gecombineerd worden en kon er efficiënt gebruikgemaakt worden van kennis en kunde. Ook op andere fronten zijn zaken met elkaar gecombineerd. De realisatie van Pionier komt namelijk tot stand dankzij een samenwerking tussen Woningstichting Nijkerk (WSN) en Woonpalet. WSN maakt de ontwikkeling van Pionier als investeerder mogelijk. De appartementen worden verhuurd en onderhouden door Woonpalet.

Gouwzicht en Pionier zijn ontworpen door BDG Architecten Almere. De koopappartementen zijn 100 m2 - 120 m2, hebben twee of drie slaapkamers en een eigen parkeerplaats. De huurappartementen zijn 73 m2, hebben twee slaapkamers en een eigen fietsenberging op het achterterrein.