Zeewolde Actueel

Maandag, 10 augustus 2020

In week 34 gaat Zeewolde Actueel nog een keer met vakantie en daarom zal er in deze week geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Eerste quiz LOZ het op! daverend succes. Editie Koningsdag in de maak

Eerste quiz LOZ het op! daverend succes. Editie Koningsdag in de maakEerste quiz LOZ het op! daverend succes. Editie Koningsdag in de maak
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - “Je weet nooit wat je kan verwachten, maar dat er meer dan honderd deelnemers inklokten voor onze quiz, dat is toch wel geweldig!'' Jan van de Lokale Omroep Zeewolde heeft de adrenaline nog hoog zitten als hij vertelt over de eerste editie van LOZ! het op, de quiz van de lokale omroep, gehouden op Tweede Paasdag.

“Het begon met een app, daarna een telefoontje, twee overlegmomenten met een klein team en we hadden de quiz in gang gezet. Het was gewoon een feestje om dit met elkaar voor Zeewolde te maken, te presenteren en dan ook nog prijzen te mogen uitreiken'', laat hij weten.

De vragen voor de quiz waren zeer gevarieerd in elkaar gezet door Erik Wallenburg. Het was dan ook af en toe goed nadenken, zo tijdens Tweede Paasdag. Jan: “En Erik heeft zijn zinnen alweer gezet op de vragen voor de Koningsdag editie!”

Ondertussen kon je ook nog meedoen aan een fotowedstrijd: wie maakte het leukste plaatje tijdens de quiz van de deelnemers? “De foto's bleven maar binnenkomen'', aldus de redactie van de lokale omroep. “Net zoals de enthousiaste reacties van mensen. Echt zo leuk om zo samen een ongedwongen Paasmiddag te hebben als dorp, met elkaar.''

De winnaar van de eerste editie LOZ het op! is de familie Lassche. Zij winnen een prachtige airco gesponsord door Noordpool. De winnaar van de mooiste foto is de familie Van Beek, zij winnen een luchtverfrisser voor in huis, ook van Noordpool. Ook fruithal Smits, Hang BBQ Belly en De Basisz sponsorden een prijzenpakket. De technische ondersteuning werd geleverd door Q-Av.