Zeewolde Actueel

Donderdag, 6 augustus 2020

In de weken 32 en 34 gaat Zeewolde Actueel met vakantie en daarom zal er in deze weken geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Eerste Zomermarkt smaakt naar meer

Eerste Zomermarkt smaakt naar meer
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – Met een brede variëteit aan kramen door het centrum heen, een ballonkunstenaar en een kinderdraaimolen op het Kerkplein bracht de Zomermarkt gisteren gezelligheid en reuring in het centrum. Naast Zeewoldenaren waren er ook een groot aantal toeristen die de markt bezochten.

Voor Zeewolde Winkelhaven, die de Zomermarkten organiseert in samenwerking met Apeldoorn2000, was het even spannend of alles in verband met de coronamaatregelen goed zou verlopen. De informatieborden, bewegwijzering en de ruimten die tussen de kramen gehouden was, bleken goed te werken.

Het was de eerste wekelijkse Zomermarkt in een reeks van zes die Zeewolde Winkelhaven organiseert in samenwerking met Apeldoorn2000. De formule om de Zomermarkt op donderdag te houden in plaats van maandag is een goede zet, omdat dan ook de lokale ondernemers en horeca open zijn. Er volgen nog vijf Zomermarkten op de donderdagen van 11.00 – 18.00 uur.