Zeewolde Actueel

Maandag, 28 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

FlevoMeer Bibliotheek dicht, maar toch lezen?

FlevoMeer Bibliotheek dicht, maar toch lezen?
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus heeft FlevoMeer Bibliotheek de deuren van al haar vestingen gesloten. “Wij vinden de gezondheid van medewerkers en klanten belangrijk. Pas goed op jezelf en iedereen om je heen.” Ondanks de sluiting van de fysieke bibliotheek zijn er volop online mogelijkheden om te kunnen blijven lezen.

E-books

Via de online bibliotheek hebben leden toegang tot zo’n 28.000 e-books. Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie, bibliotheekleden kunnen kiezen uit veel verschillende genres.

Luisterbieb

Met de app voor luisterboeken kun je altijd en overal genieten van de mooiste luisterboeken. In deze tijden zijn er extra luisterboeken zowel voor leden als niet-leden. Op digitale bronnen kunnen zowel jeugd als volwassenen terecht voor veel leuke tips.

Met de sluiting van de bibliotheek is de uitleentermijn van alle materialen aangepast. Niemand ondervindt nadelige consequenties. Het is helaas niet mogelijk te reserveren via de website of app. Gedane reserveringen blijven staan.

FlevoMeer Bibliotheek blijft bereikbaar via mail: info@flevomeerbibliotheek.nl of telefonisch van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.00 op telefoonnummer 088 008 0700.