Zeewolde Actueel

Zaterdag, 4 juli 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

FlevoMeer Bibliotheek weer volledig open

FlevoMeer Bibliotheek weer volledig open
Foto: FlevoMeer Bibliotheek Lelystad
Redactie: Saskia de Wijk

FLEVOLAND - Sinds enkele weken zijn de bibliotheken open met aangepaste tijden. Dit was tijdelijk om de dienstverlening binnen de coronamaatregelen op te starten. Vanaf maandag 15 juni gaan de vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek weer op de normale tijden open. Kijk voor deze openingstijden op www.flevomeerbibliotheek.nl/open. Tot 1 juli wordt geen boete berekend over geleende materialen. Uitzondering op deze regeling zijn oude registraties.

FlevoMeer Bibliotheek is blij dat ze stappen kan zetten naar een volledige dienstverlening. “Iedereen is van harte welkom voor het inleveren, lenen en reserveren van materialen en te werken of te studeren.” De Internet PC’s zijn dertig minuten gratis te gebruiken. Materialen zijn te reserveren, ook via het Inter Bibliothecair Leenverkeer (landelijk) en Muziekweb. De leestafel is helaas nog niet beschikbaar.

“We letten op de veiligheid van onze bezoekers. Kinderen tot 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene”, meldt de bibliotheek. “Iedere bezoeker reinigt voor binnenkomst de handen, houdt 1,5 meter afstand en gebruikt een mandje.

Houd onze website en social media in de gaten voor ons online aanbod, nieuwe titels, e-books, activiteitenprogramma en Vrijdag Blijdag XXL in de zomer.

Juist in deze tijd is FlevoMeer Bibliotheek de veilige plek waar je welkom bent, een goed gesprek kunt voeren, kennis en cultuur haalt, brengt en deelt, elkaar ontmoet en jezelf kunt zijn.”