Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Gebedscursus bij de Evangelische Gemeente Zeewolde

Gebedscursus bij de Evangelische Gemeente Zeewolde

ZEEWOLDE - In september begint er een gebedscursus bij de Evangelische Gemeente Zeewolde. In twaalf avonden wordt er, onder leiding van Ytsje Minnema, informatie gegeven over de wijze waarop je met mensen kunt bidden en hoe je dat praktisch aanpakt.

“Wat doe je wel en wat juist niet, waarom bidden we met mensen en welke opdracht hebben wij als volgelingen van Jezus ontvangen?”, zijn vragen die de Evangelische Gemeente Zeewolde zich stelt. “Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat Ytsje zien dat alles wat in de Bijbel staat over bidden nu nog steeds van toepassing is. Een interactieve cursus waarin onderwerpen als de Bijbelse Basis, de praktijk van gebed, bidden geleid door de Heilige Geest, bidden voor genezing, reageren op kwade machten en krachten en bidden voor kinderen worden behandeld. Voel jij de drempel om (hardop) te bidden, dan ontdek je al snel dat iedereen kan bidden.”

De cursus bestaat uit twaalf avonden opgedeeld in twee delen. Het eerste deel van zes avonden zal worden gegeven op 17 september, 1, 15 en 29 oktober 2019, en op 12 en 26 november. Het tweede deel is voor diegene die zich nog verder willen verdiepen, op 21 januari, 4 en 18 februari, en op 3, 17 en 31 maart 2020. De cursus wordt gegeven in de Kameleon aan Kluunpad 15. De kosten van het werkboek dat tijdens de cursus wordt gebruikt zijn tien euro en kan gebruikt worden voor de gehele cursus.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.evangelischegemeente.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo