Zeewolde Actueel

Maandag, 21 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Gebruik energie slim: win energiezuinige koelkast

Gebruik energie slim: win energiezuinige koelkast
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Gebruik Energie Slim. De gemeente Zeewolde en het Energieloket Zeewolde helpen bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Deelnemers maken vanaf 1 augustus kans op het winnen van een energiezuinige koelkast. Daardoor verminderen we samen de CO2-uitstoot.

Energiezuinige koelkast

Onzuinige koelkasten zijn energievreters. Met een energiezuinige koelkast doe je het milieu dan ook een groot plezier. Let bij de aankoop van een koelkast op het energielabel. Kies voor een A+++ label, deze verbruikt slechts zo’n 160 kWh per jaar. Een koelkast met een A+ label lijkt misschien zuinig, maar gebruikt twee keer zoveel stroom als een koelkast met drie plusjes. Namelijk zo’n 300 kWh!

Prijsvraag: Doe mee en win

Deelnemers kunnen een energiezuinige koelkast van maximaal €750,- winnen door het beantwoorden van de slogan: ‘Mijn keuken verdient een energiezuinige koelkast, omdat ….’ Uit de aanmeldingen wordt een winnende slogan gekozen die het meest aansluit op energiebesparing.

Gebruik Energie Slim
De gemeente Zeewolde en het Energieloket Zeewolde helpen bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Heeft u al een gratis energiebespaar-bag opgehaald? In de tas zitten onder meer producten zoals radiatorfolie, tochtstrip en led-verlichting.

Informatie over het meedoen met de prijsvraag en andere acties staan op:

www.energieloketflevoland/gemeente/zeewolde