Zeewolde Actueel

Zondag, 7 juni 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Gezellig thuis op je paasbest!

Gezellig thuis op je paasbest!
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Dat de paasdagen er dit jaar anders uitzien als andere jaren is een ding dat zeker is. Goede reden om het thuis maar extra gezellig te maken. En, thuis op je paasbest aan het paasontbijt, -brunch of -diner zitten loont, want de ondernemers van Winkelhaven Zeewolde hebben een leuke actie uitgedacht…

Wanneer je in de periode van zaterdag 4 april tot en met zaterdag 11 april bij een van de modewinkels in Zeewolde iets koopt, maak je kans op een leuke waardecheque! Deze cheque kan je uitgeven bij de winkels, kappers en horeca van Winkelhaven Zeewolde.

Uitgebreide service
Ook in deze roerige tijd staan de ondernemers graag voor je klaar met mooie collecties en een goed advies. “En goed gekleed zijn helpt! Je voelt je beter en meer ontspannen in de juiste kleding”, laten ze weten. In de winkel of online, maar ook via WhatsApp, Facebook of de telefoon; de ondernemers helpen je graag met het vinden van een passende outfit. Is de winkel bezoeken een probleem? Ze bezorgen het graag bij je thuis!

Meedoen is gemakkelijk!
Koop aankomende week een leuk kledingstuk, schoenen of accessoires bij een van de modewinkels uit het centrum (Blue Line, Elle Damesmode, Freewear, Hafkamp Schoenen, Hema, Juwelier Hoekstra, Juwelier Niels Christoffels, Modelin (via whats app of mail), Mode Plus by Birgit, Roleto, Scapino, Shoeby, Sportique of Zeeman.
Laat vervolgens in het paasweekend zien dat je er op je #Paasbest uitziet. Plaats daarvoor een foto op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtags #KoopLokaalZeewolde #Paasbest én de winkel waar je iets hebt gekocht.

Op dinsdag 14 april worden uit alle inzendingen drie winnaars geloot. Deze winnen een waardecheque van € 50,-, welke tot 1 oktober uitgegeven kan worden bij de winkels, kappers en horeca van Winkelhaven Zeewolde.

Wees sociaal, koop lokaal
Lokaal kopen is juist in deze tijd extra belangrijk. “Met elkaar zijn we gebaad bij een compleet en gezellig winkelcentrum”, vult Wenda Westerhuis van VCZ aan. “De ondernemers in het centrum hebben uw steun hard nodig. Met deze actie willen we u als klant belonen voor uw aankoop!”