Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Gratis cursus Digisterker bij FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Gratis cursus Digisterker bij FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

ZEEWOLDE - De gratis cursus Digisterker wordt vanaf 10 september weer gegeven in de FlevoMeer Bibliotheek in Zeewolde. Deze cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van anderhalf uur en is bedoeld om mensen op weg te helpen in een wereld die steeds digitaler wordt.

De bibliotheek schrijft in een persbericht: “De overheid werkt steeds meer digitaal en met een persoonlijke DigiD. Of het nu gaat om het aanvragen van zorg of huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing of het vinden van een passende baan. Ook de aankondiging van het verdwijnen van de ‘blauwe envelop’ heeft bij veel mensen onrust veroorzaakt.”

Het is geen internetcursus. Er wordt dus enige digitale ervaring van de deelnemers verwacht en men dient in het bezit te zijn van een e-mailadres. Mocht de basiskennis van internet ontbreken dan kan er een gratis cursus ‘Klik & Tik’ worden gevolgd, waarin deze basiskennis wordt aangeleerd. Informeer naar deze cursus bij FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Voor meer informatie over Digisterker zie: www.digisterker.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo