Zeewolde Actueel

Donderdag, 6 augustus 2020

In de weken 32 en 34 gaat Zeewolde Actueel met vakantie en daarom zal er in deze weken geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Gratis vlaggetjes en bingokaarten erg populair

Gratis vlaggetjes en bingokaarten erg populair
Foto: Lokale Omroep Zeewolde
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – De gratis verstrekte vlaggelijnen en bingokaarten in aanloop naar Koningsdag blijken erg in trek. Dat blijkt wel uit de hoeveelheid reacties die zijn binnengekomen op sociale media. Veel mensen lieten weten dat zij helaas geen vlaggelijn en bingokaart hadden ontvangen. De verontwaardiging was in sommige gevallen erg groot.

De Oranjevereniging Zeewolde heeft in totaal 6000 vlaggelijnen en bingokaarten laten verspreiden tegelijk met de Zeewolde Actueel. Er zijn echter veel meer huisadressen waar de Zeewolde Actueel wordt bezorgd. In overleg met de Oranjevereniging is er getracht de toegeleverde vlaggelijnen en bingokaarten evenredig over Zeewolde te verdelen. Woningen met een nee/ja en nee/nee-sticker op de brievenbus hebben in geen geval een vlaggelijn en bingokaart ontvangen.

Wie onverhoopt niets in de bus heeft gekregen: er is nog een beperkt aantal vlaggelijnen beschikbaar. Deze zijn vanaf vrijdagmiddag af te halen bij De Leeuw Snacks. Neem dan ook meteen een bingokaart mee, mocht je mee willen spelen. Voor zowel de vlaggelijnen als de bingokaarten geldt wel: een per persoon en op = op.

Komend weekend zijn er ook nog 7000 andere vlaggetjes om uit te delen. Dit gebeurt door de winkeliers in Zeewolde. Alles onder het motto: Vier Koningsdag 2020 mee en versier je huis en/of tuin en blijf lekker thuis. Met het dringende advies: hou je aan de spelregels van het RIVM.

De Oranjevereninging Zeewolde heeft een mooi programma gemaakt voor Koningsdag 2020 @Home Edition. Dit programma is te volgen via www.oranjevereniging-zeewolde.nl en www.lokaleomroepzeewolde.nl.

Iedereen is van harte uitgenodigd om een boodschap, groet of entertainment in te sturen. Dat kan via de whatsapp van de lokale omroep Zeewolde via +31850640737.

Zeker een leuke actie van de Oranjevereniging laten we zorgen dat Zeewolde oranje kleurt Top gedaan mensen
Nico van Maanen | donderdag 23 april 2020 13:37