Zeewolde Actueel

Zondag, 7 juni 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Havendagen Zeewolde afgelast

Havendagen Zeewolde afgelast
Foto: Puur Zeewolde
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - De uitbraak van het Coronavirus en de daarbij genomen maatregelen, zorgen ervoor dat alle evenementen tot 1 september geannuleerd zijn. In verband hiermee zijn de Havendagen Zeewolde, die 10, 11 en 12 juli zouden plaatsvinden, afgelast.

“Wij betreuren het dat de Havendagen Zeewolde 2020 niet door kunnen gaan”, laat het bestuur van stichting Puur Zeewolde weten. “Helaas is het niet mogelijk het evenement naar een later moment in het jaar te verplaatsen. Daarnaast is de verwachting dat de 1.5 meter afstand van elkaar nog wel even aanhoudt. Gezien het aantal verwachte bezoekers is dat onuitvoerbaar en niet te handhaven.”

Puur Zeewolde organiseerde de Havendagen Zeewolde in de afgelopen jaren in samenwerking met (lokale) ondernemers en bedrijven. Om deze bedrijven nu in deze tijd een bijdrage te vragen, vindt het bestuur ongepast.

De organisatie van de Havendagen Zeewolde kijkt al wel vast vooruit en heeft inmiddels tot en met 11 juli 2021 vastgelegd in de evenementenkalender voor Havendagen Zeewolde 2021.