Zeewolde Actueel

Zondag, 7 juni 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Herstelde Coronapatiënten bieden hoop met hun verhalen

Herstelde Coronapatiënten bieden hoop met hun verhalen
Foto: 3M
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – Door de droevige cijfers van het aantal mensen die zijn overleden aan het Coronavirus (COVID-19) groeit de behoefte aan verhalen van Coronapatiënten die weer beter zijn geworden nadat ze met dit virus besmet zijn geweest. Deze verhalen zijn vanaf vandaag, vrijdag 3 april, te lezen op de website https://theybeatcorona.com.

De verhalen worden gepubliceerd in de taal van de bezoeker maar worden wereldwijd verzameld. Met een teller worden nieuwe inzendingen die staan voor herstelde personen continue bijgehouden.

“Inmiddels kent bijna iedereen wel de angst een dierbare te verliezen aan het Coronavirus. Je wordt op allerlei manieren geïnformeerd over het aantal besmettingen en personen die overleden zijn. Met onze website willen we de personen die bang zijn hoop en vertrouwen geven”, schrijft Enrico van Thetbeatcorona.com. “We informeren met de hoeveelheid aan berichten met goede afloop en over de strijd die door vele gewonnen is. Om deze vreselijke tijd door te komen is dat gewoon nodig!”

Iedereen kan op de Theybeatcorona.com een verhaal schrijven. Ook anoniem. Via diverse social media kanalen houdt de website volgers op de hoogte van nieuwe positieve verhalen. Het is ook mogelijk om op een verhaal te reageren.

Theybeatcorona.com roept massaal op om hun oproep te delen. Op die manier hoopt de website voor zoveel mogelijk personen impact te maken.