Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Hoorcafé Zeewolde: ontmoetingsplek voor mensen met gehooraandoening en belangstellenden

Hoorcafé Zeewolde: ontmoetingsplek voor mensen met gehooraandoening en belangstellenden

ZEEWOLDE - Op 26 oktober a.s. wordt er voor de tweede keer een Hoorcafé in Zeewolde gehouden. Dit is een inloopochtend voor mensen met gehoorverlies en/of tinnitus, partners en andere belangstellenden. “Je kunt lotgenoten ontmoeten, vragen stellen, informatie delen, advies krijgen en je eigen verhaal vertellen hoe jij ermee omgaat”, licht initiatiefneemster Paula Hijne toe. Het Hoorcafé is in de Oude Bieb, Raadhuisstraat 31 Zeewolde, zaterdag 26 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. “Iedereen is van harte welkom.” Toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Organisatie is in handen van Paula Hijne, dat doet zij als vrijwilliger van de Stichting Hoormij. Paula is HoorCoach en geeft presentaties over gehoorverlies, tinnitus en de ziekte van Ménière. Ook begeleidt zij de gebaren oefengroep (NmG) in de Oude Bieb, elke donderdagochtend.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Paula info@vianovuscoaching.nl , tel 06-13233743 (mag ook via Whatsapp).Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo