Zeewolde Actueel

Maandag, 10 augustus 2020

In week 34 gaat Zeewolde Actueel nog een keer met vakantie en daarom zal er in deze week geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Inloopavond werkzaamheden N306 Harderdijk

Inloopavond werkzaamheden N306 Harderdijk
Redactie: Saskia de Wijk

FLEVOLAND - Van 16 maart tot en met 9 april is de N306 Harderdijk voor onderhoud gesloten voor alle verkeer. Op 25 februari organiseert Provincie Flevoland een inloopavond bij Dorhout Mees. Belangstellenden worden dan geïnformeerd over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Voor fietsers geldt geen omleidingsroute.

De N306 Harderdijk is toe aan groot onderhoud. Op het traject tussen de Bremerbergweg tot aan de Harderbosweg (ter hoogte van Watersportvereniging De Harder) wordt het asfalt vervangen. Tegelijkertijd wordt de weg voorzien van ribbelstroken en glasbollen voor extra veiligheid. De lange parkeerstrook wordt verwijderd en vervangen door meerdere kortere parkeerstroken.
De weg is gesloten van 16 maart tot en met 9 april. Van 14 tot en met 17 april is de weg open, maar kan het verkeer nog wat hinder hebben van de werkzaamheden.

Omleidingsroutes

De omleidingsroute voor het doorgaande verkeer tussen Elburg en Harderwijk loopt de hele periode via de N309 Elburgerweg, N305 Biddingringweg/Gooiseweg. Ook buslijn 147 volgt een omleidingsroute. De vervallen haltes worden bediend met een pendeldienst. Kijk voor meer informatie over de omleidingsroutes op www.flevowegen.nl.

Inloop

Provincie Flevoland organiseert op 25 februari een inloopavond over deze werkzaamheden. Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma. De inloop vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur bij Dorhoutmees Strandgaperweg 30 in Biddinghuizen. Meer informatie is na te lezen op www.flevowegen.nl.