Zeewolde Actueel

Maandag, 28 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Inspirerende Startersdag voor ondernemers

Inspirerende Startersdag voor ondernemers
Redactie: Saskia de Wijk

NUNSPEET - Stichting Starterscollectief Veluwe organiseert op zaterdag 25 januari voor de derde keer de Startersdag Veluwe. Hét netwerkevenement voor startende ondernemers in de gemeenten Ermelo, Putten, Harderwijk, Zeewolde, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Epe, Heerde en Hattem.

Afwisselend programma

De Startersdag vindt plaats in Theater Veluvine in Nunspeet en duurt van 9.00 tot 12.30 uur. Er is een gratis informatiemarkt met partijen die je bedrijf een boost kunnen geven. Ook bestaat de mogelijkheid om van gedachten te wisselen met andere starters. Daarnaast kunnen deelnemers luisteren naar twee inspirerende sprekers, t.w. Suzanne Kemps en Nico de Jong.

Suzanne Kemps van ProudBreast vertelt over haar oplossing voor vrouwen die borstkanker hebben gehad. Online marketeer Nico de Jong van Onwijs Marketing houdt een persoonlijk verhaal over ondernemerschap.

Nieuw onderdeel tijdens de Startersdag is de Business Voice Veluwe. Vijf startende ondernemers krijgen negentig seconden de tijd om zich te presenteren voor een jury op gedraaide stoelen. Draait de jurylid zijn stoel om? Dan wint de kandidaat dat jurylid als coach!

De Stichting Starterscollectief Veluwe heeft als doel startende ondernemers te helpen met advies, netwerk en kennis. Aanmelden voor de Startersdag kan via de website: www.startersdagveluwe.nl