Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Isa en Lieke winnaars ‘Vlog Your Village’

Isa en Lieke winnaars ‘Vlog Your Village’
Foto: M. Wolters

ZEEWOLDE – Voor het project ‘Vlog your Village’ riep gemeente Zeewolde jongeren op om met een creatieve vlog hun ideeën te delen over hoe zij de toekomst van Zeewolde zien. In totaal kwamen er zes vlogs binnen. Isa de Vries en Lieke van den Berg maakten de winnende vlog.

‘Vlog your Village’ staat in het teken van het project ‘Zeewolde, de plaats van je toekomst’. In dit project gaat de gemeente in gesprek met inwoners om te achterhalen wat voor hen belangrijke thema’s zijn om in de toekomst gelukkig in Zeewolde te kunnen blijven wonen. Isa en Lieke maakten volgens de driekoppige jury het leukste filmpje. De meiden lieten in hun vlog een aantal leuke en aantrekkelijke kanten zien van Zeewolde, maar gaven ook aan wat er in hun ogen verbetert zou kunnen worden. “Het is een vreselijk leuke, vrolijke vlog, waar je een glimlach van krijgt. Daarnaast komen ze met goede concrete ideeën en originele verbeterpunten”, aldus de jury. Met hun inzending ontvingen de winnaars uit handen van burgemeester Gorter samen een geldprijs van 100 euro!

Als onderdeel van de activiteiten met betrekking tot de Toekomstvisie is er op 8 oktober a.s. een bijeenkomst ‘Praten met voeten’. Hiervoor zijn 100 Zeewoldenaren uitgenodigd, waaronder Isa en Lieke.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo