Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Jeugdverpleegkundige beantwoordt vragen over opvoeding in FlevoMeer Bibliotheek

Jeugdverpleegkundige beantwoordt vragen over opvoeding in FlevoMeer Bibliotheek

ZEEWOLDE РMoeilijke eters, driftbuien, temperamentvolle kinderen: opvoeden valt soms niet mee. Het is dan fijn als iemand met je meedenkt en tot steun kan zijn. Tijdens het Opgroeicafé op 11 december is daarom een jeugdverpleegkundige van het Consultatiebureau te gast.

Klaasje de Jong, JGZ-Verpleegkundige, komt deze ochtend langs om vragen van ouders te beantwoorden over opvoeding en voeding en mee te denken over veel voorkomende opvoedkwesties.

Het Opgroeicafé is een plek waar (aanstaande) ouders/opvoeders van jonge kinderen elkaar kunnen ontmoeten om ervaringen te delen en tips uit te wisselen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Dit alles in een ontspannen sfeer onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Iedereen is van harte welkom. Uiteraard mogen ook de kinderen mee. Er is speelgoed aanwezig.

Het Opgroeicafé is elke tweede en vierde woensdag van de maand van 10.00 tot 11.30 uur in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo