Zeewolde Actueel

Vrijdag, 5 juni 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Kerstbomenverkoop op de MMM Zorgboerderij

Kerstbomenverkoop op de MMM Zorgboerderij
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Nog héél even en de Sint is weer naar huis. Zodra de stoomboot de haven heeft verlaten worden de kerstbomen weer bezorgd op de MMM Zorgboerderij, Gelderseweg 30! Vrijdag 6 december krijgen ruim 700 bomen een plekje op het terrein in afwachting van een nieuw plekje in de huizen van Zeewolde.

De voorbereidingen voor de feestelijke kerstbomenverkoop op zaterdag 7 december zijn in volle gang! Deze dag is voor de hele boerderij een hoogtepunt! Alle medewerkers, cliënten en vrijwilligers doen er alles aan om de bezoekers een leuke dag te bezorgen tijdens het uitzoeken van een mooie kerstboom! Van een kleine Omorica tot een grote Nordmann; de keuze is groot. Er zijn kraampjes met de mooiste zelfgemaakte kerststukken en cadeaus, schapenwol, honingproeverij, Foodtruck van Petite Cuisine met oliebollen, optreden van het popkoor Splash en voor iedere bezoeker natuurlijk gratis chocolademelk, Glühwein en een plakje kerststol!

De opbrengst van deze kerstbomenverkoop komt volledig ten goede aan de MMM Zorgboerderij. “Voor het investeren in de verschillende onderdelen van het bedrijf wordt er geen subsidie ontvangen. Dat is ook de reden dat we werken met vrijwilligers en blij zijn met elke sponsoring en met de opbrengsten uit de winkel, de landbouw, de boomgaard en de midgetgolf”, aldus beheerder Annemarie van Gemeren. “Dat maakt dat we nét dat beetje extra kunnen doen voor onze medewerkers en de inwoners van Zeewolde.

Inmiddels heeft onze vrijwilliger Arend Koekoek prachtige bomen uitgezocht op de Veluwe. We hebben ons best gedaan om de prijzen laag te houden en een ruime keuze te bieden.

Van harte welkom op zaterdag 7 december, op iedere doordeweekse dag en op zaterdag de 14e. Ook dan wordt er lekkers uitgedeeld aan alle bezoekers.”