Zeewolde Actueel

Donderdag, 24 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Lachen om Vuile Huichelaar met ‘Morgen begint nu’

Lachen om Vuile Huichelaar met ‘Morgen begint nu’
Foto: Monique Hoffmann
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – Zeewolde Live! verzorgt heerlijke avondjes uit in eigen dorp. Zaterdag 29 februari staat om 20.00 uur het theaterconcert Vuile Huichelaar met ‘Morgen begint nu’ op het programma in theater The Lux.

Is het een hilarisch theaterconcert, cabaret of een personality show? De voorstelling ‘Morgen begint nu’ past niet in een hokje; het is alles tegelijk. Het is een show waarbij je geweest moet zijn!
Saskia van Zutphen en Paulette Willemse kijken met vrolijke verbijstering naar het leven. Wat wíllen ze nou eigenlijk?! Wat staat er op hun bucketlist?! Geen beklimming van de Mount Everest. Geen bungeejump en ook geen meditatie in India. Was het maar zo eenvoudig. Nee, ze willen iets veel lastigers, ze willen gezíen worden.

Lekker meezingen, lachen, maar ook een traantje wegpinken met heel veel andere vrouwen. Mannen mogen komen, maar wel op eigen risico. Dus haak in bij Vuile Huichelaar 6, want ‘Morgen begint nu’!

Kaartjes kosten 25 euro (inclusief koffie bij ontvangst, pauzedrankje en hapje) en zijn te bestellen via www.zeewoldelive.nl of telefonisch via 06 – 52 86 64 54.

Dit programma wordt aangeboden vanuit de stichting Zeewolde Live! met het doel het verbreden van het culturele aanbod van professionele podiumkunsten aan de inwoners van en bezoekers aan Zeewolde.
Voor overige informatie/ aanmelding nieuwsbrief: info@zeewoldelive.nl