Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Ledenavond bij Interkerkelijke Vrouwen-Organisatie Zeewolde

Ledenavond bij Interkerkelijke Vrouwen-Organisatie Zeewolde

ZEEWOLDE – De Interkerkelijke Vrouwen-Organisatie Zeewolde (IVOZ) is een Christelijk-maatschappelijke vrouwenorganisatie voor vrouwen met hart voor de samenleving, oog voor hun naasten en omgeving. Elke maand is er een ledenavond in Open Haven. Aanstaande woensdagavond 11 september a.s. is de eerste ledenavond van het nieuwe seizoen 2019-2020. Deze begint om 20.00 uur. De avond staat in het teken van hernieuwde kennismaking en elkaar ontmoeten d.m.v. een spel dat wordt verzorgd door enkele leden.

Op de maandelijkse ledenavonden wordt een spreker/spreekster uitgenodigd met een actueel, cultureel of ander interessant onderwerp van christelijke of maatschappelijke aard. Een belangrijk doel van de ledenavonden is om elkaar in een gezellige sfeer te ontmoeten.

Verder kent IOVZ een fietsgroep, wandelgroep, leesgroep, breiclub en zijn er gezellige koffieochtenden. Ook worden er jaarlijks uitstapjes gemaakt of zijn er excursies.

Meer info: Joke v. Steenis tel. 036-5245470 of Gerda Wullink tel. 036-5225547Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo