Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Leergeld Randmeren laat kinderen weer meedoen!

Leergeld Randmeren laat kinderen weer meedoen!

ZEEWOLDE - Leergeld Randmeren biedt jonge kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen kansen om deel te kunnen (blijven) nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Het gaat hierbij om activiteiten die gericht zijn op sport, educatie, welzijn en cultuur. In de gemeenten Ermelo, Harderwijk, Putten en Zeewolde wonen naar schatting 2.400 kinderen die daarvoor in aanmerking komen. Zij staan vaak letterlijk langs de zijlijn. Leergeld Randmeren wil deze kinderen (weer) laten meedoen om sociale uitsluiting te voorkomen. Door financiële ondersteuning kunnen kinderen o.a. mee op schoolreis, hun zwemdiploma halen of op muziekles. Ook kan financieel geholpen worden bij de aanschaf van een laptop, sportkleding en/of een (tweedehands) fiets. Dit alles onder het motto: Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen!

Leergeld Randmeren werkt samen met lokale partners, zoals onderwijsinstellingen, maatschappelijke instellingen, verenigingen, voedselbank, bedrijfsleven, Sport- en Cultuurfonds, Kinderfonds, Kansfonds en andere fondsen.

De intermediairs van Leergeld Randmeren bezoeken de gezinnen en met ouders/verzorgers wordt besproken wat de mogelijkheden zijn o.b.v. bestaande voorzieningen (gemeente of instanties). Wanneer er geen voorzieningen zijn waarop een beroep kan worden gedaan, kan Leergeld Randmeren aanvullende hulp bieden in de vorm van giften in natura of vergoeding van kosten aan (sport)clubs en scholen. Vanaf 1 oktober a.s. is Leergeld Randmeren te bereiken via de e-mail: info@leergeldrandmeren.nl, www.leergeldrandmeren.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo