Zeewolde Actueel

Maandag, 21 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Lezing nalatenschapscoach André Post en Sjaardema Uitvaartzorg

Lezing nalatenschapscoach André Post en Sjaardema Uitvaartzorg
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – ‘Neem de tijd en regel iets voor later’. Dat is het onderwerp tijdens de thema-avond van André Post met als gastspreker Edwert Sjaardema van Sjaardema Uitvaartzorg. De avond wordt gehouden op donderdag 24 september om 19.30 uur in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.


Heb je wel eens nagedacht over jouw testament of wensen rondom jouw uitvaart? En stel dat je niet meer jouw eigen belangen kunt behartigen, wie gaat er dan voor je zorgen? De praktijk is dat mensen onderwerpen rondom de dood het liefst voor zich uitschuiven. “Dat komt nog wel”, is de reactie die nalatenschapscoach André Post vaak te horen krijgt. Maar wanneer komt die tijd dan? En komt die tijd wel? Of is die tijd misschien al geweest? André is helder: “Regel in ieder geval iets! Voor jong én oud is het van belang om daarover na te denken.”


Om je wegwijs te maken in de vele zaken die je nu al kunt regelen voor later organiseert FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde een aantal thema-avonden in samenwerking met nalatenschapscoach André Post. Op 24 september geeft Post een toelichting op het Persoonlijk Levensdossier, een leidraad om belangrijke gegevens op één plek te kunnen verzamelen. Uitvaartverzorger Edwert Sjaardema zal ingaan op de mogelijkheden bij het regelen van een uitvaart en het vormgeven van een afscheid.


Reserveer een kaartje voor de gratis lezing op 24 september bij de informatiebalie of via www.flevomeerbibliotheek.nl.

Ook het gratis inloopspreekuur voor vragen over nalatenschap, erven en nalaten gaat weer van start. André Post is elke eerste donderdag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde aanwezig om je vragen te beantwoorden.