Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Lionsclub organiseert wijnproeverij bij Businessclub VV Zeewolde

Lionsclub organiseert wijnproeverij bij Businessclub VV ZeewoldeLionsclub organiseert wijnproeverij bij Businessclub VV Zeewolde

ZEEWOLDE - Lionsclub Zeewolde hield vrijdagavond 8 november een wijnproeverij bij de Businessclub van VV Zeewolde. Dat gebeurde in de bestuurskamer van de voetbalvereniging, die ook dienst doet als ontvangstruime van de Businessclub. Zo’n 80 aanwezigen keurden de diverse wijnen en konden ze ook bestellen, want er moest natuurlijk wel geld in het laatje komen voor het goede doel.

Lionsclub Zeewolde zet zich als serviceclub in ten dienste van de samenleving. Bekende activiteiten van de club zijn door het jaar heen ‘Jong ontmoet Oud’, de Haringparty Zeewolde en de Polderrally. Twee maal per jaar organiseren de ‘jongens van de Lions’ een wijnproeverij. Voor de najaarsproeverij was de Businessclub van VV Zeewolde aan de beurt. Over smaak valt niet te twisten, is een bekende wijsheid. Dat gebeurde vrijdagavond ook niet. Iedereen mocht zijn of haar eigen favoriete wijn(en) uitzoeken en daarover met elkaar praten. Ondertussen werden er allerlei ‘netwerk’- of gewoon gezellige gesprekken gevoerd. Het belangrijkste gespreksonderwerp was echter natuurlijk 'Wij-nén!'.

Op de foto heffen Freerk Smit (aftredend voorzitter VV Zeewolde) en Jan Brink (Lionsclub Zeewolde) het glas.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo