Zeewolde Actueel

Zondag, 7 juni 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Lokaal winkelen beloond met een cheque

Lokaal winkelen beloond met een cheque
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – Lokaal een nieuwe outfit kopen en die tonen op sociale media met vermelding van de winkel heeft vruchten afgeworpen voor drie klanten. Zij gingen voor het Paasweekeinde in het dorp winkelen, maakte een foto van zichzelf gekleed in hun nieuwe aanwinst en deelde die vervolgens vol trots met #KoopLokaalZeewolde en #Paasbest op sociale media. Daarmee hebben zij ieder een cheque gewonnen ter waarde van 50 euro, waarmee ze nog een keertje kunnen gaan winkelen in het centrum van Zeewolde!

Het ging hier om de paasactie ‘gezellig thuis op je paasbest’; een initiatief van de lokale ondernemers van Winkelhaven Zeewolde. De actie is opgezet om klanten die lokaal kopen te belonen. Dinsdag werden de inzendingen in de pot gedaan en daar werden drie winnaars uitgehaald. Zij zijn inmiddels op de hoogte gebracht en ontvangen de waardecheque. De cheque is te besteden bij vrijwel alle lokale ondernemers in Winkelhaven Zeewolde.

“Fijn dat onze klanten en inwoners in Zeewolde blijven kopen”, aldus Birgit van Modeplus by Birgit. “Wij staan voor ze klaar op vele manieren. Er kan veilig bij de ondernemers worden gewinkeld. Ook staan velen van ons klaar om buiten openingstijden klanten te ontvangen.”

Ilse de Groot van BLUELINE vult aan: “We proberen positief te blijven in deze bizarre tijd dus zetten we dagelijks leuke filmpjes van klanten in onze kleding op sociale media in de hoop dat mensen lokaal blijven shoppen of online kopen via de webshop.”


Doe sociaal, koop lokaal

Dat mensen lokaal blijven kopen is juist in deze tijd extra belangrijk. “Met elkaar zijn we gebaad bij een compleet en gezellig winkelcentrum. De ondernemers in het centrum hebben uw steun hard nodig.”