Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Muziekplaza: de nieuwe muzikale hotspot van Zeewolde!

Muziekplaza: de nieuwe muzikale hotspot van Zeewolde!

ZEEWOLDE – Muzikaal gezien heeft er op 1 september jl. een historische gebeurtenis plaatsgevonden in Zeewolde: de muziekdocenten van Muziekschool Zeewolde zijn zelfstandig gaan werken onder de naam Muziekplaza Zeewolde en wordt zodoende dé nieuwe muzikale hotspot voor Zeewolde en omgeving.

“Als zelfstandig samenwerkende docenten is het onze visie iedereen een kans te geven zich muzikaal te ontwikkelen en daarvoor een breed podium te zijn en te bieden.”, aldus Jozua Dieleman. “Dat brengen we in praktijk door de kwaliteit van onze conservatorium gediplomeerde docenten en het geven van podiumpresentaties binnen onze leslocatie in ’t Kofschip en andere podia in Zeewolde. ”Bij Muziekplaza Zeewolde staan regelmatig presentaties gepland die de mogelijkheid bieden samen muziek te maken en podiumervaring op te doen. De docenten zullen zich in verschillende formaties muzikaal presenteren."

Op 14 september a.s. zal de Popband van Muziekplaza Zeewolde een bijdrage leveren met een zinderend optreden aan het Kerkplein tijdens de Cultuur- en Sport Manifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’. Enthousiast geworden door dit optreden en zelf een instrument willen leren bespelen? Vanaf 1 oktober geven de docenten les in ’t Kofschip, Corridor 76 in Zeewolde. “In september wordt op onze nieuwe locatie een aantal leslokalen omgetoverd tot prachtige muzieklokalen waar we alle muziekenthousiasten in gepaste ambiance kunnen ontvangen.”

Meer info: www.muziekplazazeewolde.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo