Zeewolde Actueel

Maandag, 28 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Onderzoek Coronavirus in Flevoland; help mee!

Onderzoek Coronavirus in Flevoland; help mee!
Redactie: Saskia de Wijk

FLEVOLAND - Het panel van de GGD Flevoland heeft een korte vragenlijst met betrekking tot het Coronavirus opgesteld en vraagt nu alle inwoners van Flevoland om deze in te vullen. “Hoe meer er mee doen, hoe waardevoller en betrouwbaarder de resultaten. Het kost hooguit tien minuten van uw tijd.” Directe link naar de vragenlijst: https://bit.ly/2QEpHYg

De GGD speelt een belangrijke rol in de aanpak van het Coronavirus. Om een goed beeld te krijgen van de verspreiding van het Coronavirus is het belangrijk om te weten hoe het met de gezondheid van onze burgers gesteld is. Met behulp van deze enquête wil de GGD dat in kaart brengen.

Niet alleen ouderen boven de 18 jaar, maar juist ook jongeren onder de 18 jaar worden verzocht om de enquête in te vullen. “Dit geeft ons een goed beeld waar het virus zit en wat er al gedaan wordt om verspreiding tegen te gaan.”

De resultaten van deze enquête worden gebruikt om de informatievoorziening omtrent het Coronavirus te verbeteren. “Door de respons schetsen we een beeld over de verspreiding door heel Flevoland. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de enquête invullen”, licht het GGD toe. “We rekenen op jullie. Hartelijk dank hiervoor.”

Belangstellenden die het leuk vinden om vaker een enquête in te vullen, kunnen lid worden van het GGD burgerpanel. Leden van dit panel ontvangen ongeveer vier keer per jaar een digitale vragenlijst.

Meer informatie: https://www.ggdflevoland.nl/Nieuws/vragenlijst-corona-wat-kunt-u-doen