Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Opening Energieloket Zeewolde

Opening Energieloket Zeewolde

ZEEWOLDE - Op donderdag 10 oktober openen Ewout Suithoff (wethouder duurzaamheid), Vera Dam (directeur Natuur en Milieufederatie Flevoland) en Dieter Bruin (duurzaamheidsmakelaar gemeente Zeewolde) op feestelijke wijze het energieloket Zeewolde in de Ravelijn. Vera Dam: “Via het loket kunnen we nu bijna dagelijks bewoners adviseren over energiezuinige maatregelen voor de woning. Heeft u een vraag, we helpen u graag.’”
De opening vindt plaats tussen 18.00 en 18.30 uur. Bezoekers kunnen tijdens de opening kennis maken met de campagne 'ontdek je lek' en het loket bezoeken. Elke bezoeker ontvangt een goodiebag.

Kom langs!

Bewoners, maar ook bedrijven zijn vanaf 10 oktober welkom voor onafhankelijk energieadvies en informatie over energiebesparing en het opwekken van duurzame energie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan advies over energiezuinig wonen, mogelijkheden voor zonnepanelen en lokale partijen voor isolatie. Het energieloket Zeewolde is daarmee een belangrijk informatiepunt en vraagbaak.

Het loket in de Ravelijn is drie dagdelen in de week geopend. Daarnaast is het loket op verschillende pop-up locaties beschikbaar voor onafhankelijk advies. Het digitale loket is 24/7 bereikbaar via www.energieloketflevoland.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo