Zeewolde Actueel

Maandag, 21 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Programma Zomerweken week 3

Programma Zomerweken week 3
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – De derde week van de Zomerweken is gestart. Ook deze week zijn er weer veel leuke activiteiten voor alle leeftijden. De meeste activiteiten vinden plaats op het Kluunpark bij de Atletiekbaan.

Uitzonderingen daarop zijn:

  • ‘Sandstorm’ (voor jongeren), maandag 3 augustus om 17.00 uur op het strand van Zeewolde (toegang 14 tot 17 euro).
  • Taalspelletjes Speurtocht (jongeren en volwassenen), woensdag 5 augustus 14.00 uur in de bibliotheek.
  • Zomerwijkprogramma met de bakfiets (jeugd en ouderen), donderdag 6 augustus van 10.00- 11.30 aan de Kwartiermakerslaan in de Polderwijk (tegenover Kaleidoscoop)
  • Ontmoeten in het Odensehuis (volwassenen/ouderen), donderdag 6 augustus om14.00 uur in De Meermin
  • Taekwondo open training (jongeren), donderdag 6 augustus om 18.30 uur aan de Strandweg
  • Workshop Illustratie( jeugd), vrijdag 7 augustus om 14.00 uur, bibliotheek
  • Beachvolleybal (jeugd/jongeren/volwassenen), zaterdag 8 augustus vanaf 10.00 uur op het strand, aanmelden bij vvzkopij@gmail.com

Gevarieerd aanbod sport en cultuur in week 3:

Behalve veel sportactiviteiten op en rond de atletiekbaan voor alle leeftijden (van atletiek tot sportief wandelen voor ouderen en van lasergamen voor jeugd/jongeren tot hiphop streetdance voor jeugd) biedt de Kunstexpeditie op dinsdag 4 augustus van 14.00 tot 16.00 uur een creatief programma beeldende vorming en animatie. Begeleiding is in handen van Femke Wubbels. Voor deelname wordt naast een dagkaart een kleine bijdrage van 7,50 euro gevraagd. De activiteit is voor alle leeftijden, van kleuter tot volwassenen.

Voor het hele programma kijk op: https://www.sportencultuurzeewolde.nl/Download/RenderModuleFile/2878

Deelname

Iedereen kan meedoen. De Zomerweken wordt georganiseerd zonder subsidie of sponsoren. Als tegemoetkoming in de kosten wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Ook kan het zijn dat een aanbieder een eigen tarief hanteert. Afhankelijk van wat je wilt kun je kiezen voor een dagkaart of een proefkaart.

Ben je als lid reeds aangesloten bij de betreffende aanbieder? Dan sluit je uiteraard gratis aan. Denk je dat je slechts eenmalig mee wilt doen met een activiteit? Dan is een dagkaart een goed alternatief.

Dagkaart

Een dagkaart kost 2 euro. Deze geeft recht op een gratis kop koffie, thee of limonade, maar ook toegang tot andere activiteiten die dezelfde dag mogelijk nog plaatsvinden.

Proefkaart
Voor 5 euro koop je een proefkaart. Hiermee kun je aansluiten bij maximaal 10 activiteiten uit het proefmenu. Dit proefmenu wordt samengesteld uit een serie van proef- en probeer lessen bij uiteenlopende aanbieders. Inbegrepen is een gratis kop koffie, thee of limonade tijdens de openingstijden van het terras op het Kluunpark.