Zeewolde Actueel

Vrijdag, 29 mei 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Pubquiz brengt Zeewoldenaren bijeen tijdens Nationale Burendag

Pubquiz brengt Zeewoldenaren bijeen tijdens Nationale Burendag
Redactie: Christiaan Schutte

ZEEWOLDE - De projectgroep eenzaamheid van de ChristenUnie nodigt alle dorpsbewoners uit om mee te spelen met een pubquiz op 28 september om 20.00 uur in The Lux.

De ChristenUnie schrijft in een persbericht: “Als projectgroep willen wij graag wat doen tegen eenzaamheid in het dorp, zowel onder jongeren als ouderen. We willen hierin samen met jou structureel iets betekenen. Omdat het 28 september Nationale Burendag is en in de week die volgt de landelijke Week van de Eenzaamheid, willen we daar graag op een ontspannen manier aandacht aan besteden. We willen je daarom oproepen om na te denken of je misschien iemand in je omgeving kunt uitnodigen die wat minder sociale contacten heeft, maar het wel leuk vindt om mensen te leren kennen. Dit kunnen natuurlijk ook gewoon je eigen buren zijn.”

En verder zegt de ChristeUnie: “Tim van Oosten draagt ons plan een warm hart toe. Daarom is The Lux deze avond beschikbaar voor ons en wordt aan het winnende team een mooie prijs uitgereikt.” Aanmelden kan door een mail te sturen naar zeewoldepubquiz@outlook.com. Ook voor vragen kun je daar terecht.