Zeewolde Actueel

Maandag, 21 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Routes buslijnen Zeewolde tijdelijk aangepast

Routes buslijnen Zeewolde tijdelijk aangepast
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – In verband met de werkzaamheden aan de Knardijk tussen Harderhaven en Zeewolde rijden de buslijnen 142, 144 en 159 van 21 september tot en met 25 september 18.00 uur een aangepaste route in Zeewolde.

Door deze aangepaste routes komen halten tijdelijk te vervallen. Voor een aantal vervallen halten van lijn 159 Almere-Zeewolde-Harderwijk rijdt er in de spitsuren een pendelbus.

De volgende halten in Zeewolde komen gedurende deze periode te vervallen:

  • Lijn 142 Nijkerk-Zeewolde-Harderwijk: de halten Overloop, Klein Hoefblad, Kwartiermakerslaan en Harderbroek;
  • Lijn 144 Zeewolde-Harderwijk: de halten Overloop, Klein Hoefblad, Kwartiermakerslaan en Harderbroek;
  • Lijn 159 Almere-Zeewolde-Harderwijk: de halten Naarderweg, Kluunpad, Horsterweg, Centrum, Oostergo, Langezand, Kwartiermakerslaan en Harderbroek.

Alternatieve reisadviezen:

Voor de halten Overloop en Klein Hoefblad van de lijnen 142 en 144 is er een vervangende halte op de Sportlaan ter hoogte van de Overloop.

Reizigers voor de halte Naarderweg van lijn 159 kunnen gebruik maken van een vervangende halte aan de andere zijde van de rotonde.

Van ca. 06.45 - 9.15 uur en ca. 15.45 – 18.15 uur rijdt er een pendelbus in één richting vanaf de halte Mast naar de halten Langezand, Oostergo, Centrum, Horsterweg, Kluunpad en Naarderweg van lijn 159.