Zeewolde Actueel

Maandag, 28 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Senioren laten de pannenkoeken goed smaken!

Senioren laten de pannenkoeken goed smaken!Senioren laten de pannenkoeken goed smaken!
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – ‘Hmmm, ze smaken heerlijk’, was steevast de reactie van de gasten op de heerlijke pannenkoeken die de vrijwilligers van Welzijn Zeewolde donderdagmiddag voor de senioren bakten. Dat kokkerellen gebeurde in de tent aan het Kluunpark, die voor deze activiteit dienst deed als ‘pop-up pannenkoekenrestaurant’!

De vrijwillige pannenkoekenbakkers begonnen om 17.00 uur met bakken. Normaliter wordt de pannenkoekendag voor senioren in de Sfinx met zo’n 60 à 70 gasten druk bezocht. Die aantallen werden niet gehaald donderdag. “Misschien toch omdat de locatie wat verder weg ligt”, gist een van de vrijwilligers. De gasten die wel kwamen lieten zich de pannenkoeken echter goed smaken. In de open tent was het door het ruime uitzicht en de aangename bries prettig vertoeven. Dat de pannenkoeken zo lekker smaakten kwam natuurlijk doordat het beslag werd gesponsord door pannenkoekrestaurant Hans & Grietje, maar zeker ook door de liefde waarmee de pannenkoeken door de vrijwilligers werden gebakken!

Andere activiteiten voor senioren

De pannenkoekendag is een van de leuke activiteiten die op het Zomerprogramma staan voor de senioren. Volgende week donderdag 6 augustus wordt er in de tent op het Kluunpark een SeniorenQuiz gehouden en op woensdag 19 augustus een SeniorenBingo. Tot slot vindt er op 27 augustus een Scootmobieltocht plaats. Voor de Scootmobieltocht dient men zich voor 15 augustus aan te melden via m.volk@zeewolde.nl. De tocht gaat alleen door bij voldoende deelnemers. De eerste aanmeldingen zijn reeds binnen.

Kijk voor het programma en tijden op: www.sportencultuurzeewolde.nl