Zeewolde Actueel

Woensdag, 23 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Speciaal huisbezoek voor geslaagden van de Levant

Speciaal huisbezoek voor geslaagden van de Levant
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - De scholen gingen dicht waardoor er geen examen kon plaats vinden. Ook de diploma-uitreiking leek minder feestelijk dan andere jaren te gaan worden door alle maatregelen. Maar het team van de Levant bedacht een leuk alternatief waardoor het toch nog een diploma-uitreiking belooft te worden om niet snel te vergeten!

De leerkrachten gaan namelijk langs bij de leerlingen om daar in hun eigen tuin de diploma’s uit te reiken en te ondertekenen. Op die manier zijn er veel minder beperkingen; de leerlingen kunnen zelf kiezen wie hun gasten zijn bij de uitreiking en krijgt het bijzondere moment toch alle aandacht die het verdiend.

Extra leuk is dat iedereen kan meekijken! Want door de samenwerking met Lokale Omroep Zeewolde wordt deze unieke diploma-uitreiking op donderdag 2 juli vanaf 18.00 uur vastgelegd en live uitgezonden. Hierbij worden de mentorteams op hun tour door Zeewolde om de leerlingen hun diploma uit te reiken, gevolgd door camerateams van LOZ.

Meekijken kan op de openbare livestream via www.lokaleomroepzeewolde.nl. Dat geldt niet alleen voor familie en vrienden, maar bijvoorbeeld ook leerlingen kunnen zien hoe hun klasgenoten en vrienden hun diploma overhandigd krijgen.