Zeewolde Actueel

Zaterdag, 4 juli 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Speciale @home Prokkelbingo

Speciale @home Prokkelbingo
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Vanaf 8 juni is weer de jaarlijkse prokkelweek in Zeewolde. ‘Prokkel’ staat voor een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder een beperking. Dit jaar stond er weer een mooi programma op de planning maar dit is door de coronamaatregelen niet mogelijk. Gelukkig is er op woensdag 10 juni een mooi alternatief: een speciale Prokkelbingo die je vanuit huis kan meespelen.

Vanaf 14.00 tot 15.00 uur kunnen deelnemers via de Facebookpagina van de Lokale Omroep Zeewolde meespelen met de bingo. De presentatie ligt in handen van het bekende Zeewoldense duo Niels Schagen en Simon Otten.

Meedoen met deze livebingo? Stuur dan een mailtje naar info@zeewoldevoorelkaar.nl of bel naar 036 522 4655. “Dan zorgen wij ervoor dat je een bingokaart krijgt. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten, dus OP=OP!”, aldus Stan Stokvis, projectleider Zeewoldevoorelkaar.

De Prokkelbingo wordt mede mogelijk gemaakt door Zeewoldevoorelkaar, Philadelphia, Vitree/Triade, gemeente Zeewolde en de Lokale Omroep Zeewolde.