Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

St Jansdal zoekt eigenaren van trouwringen

St Jansdal zoekt eigenaren van trouwringen
Foto: St Jansdal

HARDERWIJK / ZEEWOLDE - Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk deed vrijdag via Facebook een oproep aan 13 eigenaren van gevonden trouwringen. De ringen zijn mogelijk achtergebleven na een medische ingreep. “Doorgaans gaat het om ringen van patiënten, maar het is ook mogelijk dat bezoekers ze zijn kwijtgeraakt”, liet een woordvoerder van het St. Jansdal weten. De ringen dragen de namen: Anne-Marie, Rik, Marjolijn, Mat-Anja, Miranda, Anneke, Ada, Piet, Ad, Niels, Elly, Kor en Suzan.

Inmiddels heeft de oproep al twee matches opgeleverd. Een daarvan was van Sophie uit Zeewolde. Zij verbleef 3,5 jaar geleden in het ziekenhuis toen ze haar ring kwijtraakte. “Mijn man en ik hadden kort daarvoor ons vijftigjarig huwelijk gevierd, dat maakte het nog emotioneler om de ring kwijt te zijn”, vertelt ze in een reactie op Facebook. Aanvankelijk stond de naam van haar man wel tussen de namen, maar dan geschreven met een K. Bij navraag, de gravering was niet goed leesbaar maar met het achterhalen van de trouwdatum met dank aan de poli Oogheelkunde, bleek het toch om de ring van Sophie te gaan. Het was een mooi en ontroerend moment toen Cor de ring weer om de vinger van zijn vrouw mocht schuiven.

St Jansdal is nog steeds op zoek naar de een aantal eigenaren.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo