Zeewolde Actueel

Donderdag, 2 juli 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Summer Sale in Zeewolde

Summer Sale in Zeewolde
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Wat genieten we toch van de zomerse temperaturen! Zeewolde maakt goed gebruik van het strand en ook de bossen worden goed bezocht. Terrassen worden aangedaan, waar het heerlijk toeven is. Na al die weken geen horeca is het dubbelop genieten om daar plaats te kunnen nemen.

Ook bij de winkels merk je volop dat de start van de zomer is ingezet, ervaart Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ). “Zeewolde blijft lokaal kopen en dat is ook de bedoeling! Want alles is te krijgen door het gevarieerde aanbod. Op het gebied van kleding, schoenen en accessoires kan er vanaf de kleinste tot aan de grootste maat in Zeewolde gewinkeld worden. In juli zal er ook een winkel voor de allerkleinsten openen op het Kerkplein: StorTies. Met een verkooppunt bij De Winkeltjes is de kinderkledingwinkel al een bekende in het centrum. Maar nu zijn ze toe aan een eigen winkel.”


Extra reden om in eigen dorp te winkelen in de Summer Sale die op 1 juli van start gaat bij de lokale modewinkels. “Outfits kunnen worden aangeschaft met aantrekkelijke kortingen. Fijne schoenen en sandalen zijn extra voordelig, en ook de bad- en strandkleding kan niet blijven liggen voor deze scherpe prijzen”, aldus VCZ. “Kom dus gezellig naar het centrum van Zeewolde voor voordelige prijzen en geniet nog even na op een van de terrassen.”