Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Taizéviering in Open Haven

Taizéviering in Open Haven

ZEEWOLDE - Geïnspireerd door de oecumenische geloofsgemeenschap Taizé houdt de Protestantse Gemeente Zeewolde ongeveer een keer per maand op zondagavond een Taizéviering in Open Haven. Op zondag 10 november a.s. is er weer een Taizéviering. De avond begint om 19.00 uur.

“In een uur van samenzijn ontmoeten we elkaar zoals de Taizégemeenschap in Frankrijk ook doet door te kiezen voor zang, gebed en stilte. Er is geen voorganger of koor, de voorbereidingsgroep en u vervullen samen deze rollen en daarom bent u allen meer dan van harte welkom. Gelovig of niet gelovig, geïnteresseerd of zoekende of gewoon behoefte aan een meditatief moment… de deuren van deze kerk gaan voor u allen open.”

Na afloop is er koffie- en theedrinken om elkaar verder te ontmoeten. “Misschien weet u nog niet zeker of u wilt komen, wat wij wel zeker weten is dat u om ongeveer 20.00 uur uw mobieltje weer aan mag zetten.” Meer info: www.pgzeewolde.nl of www.taize.frOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo