Zeewolde Actueel

Donderdag, 6 augustus 2020

In de weken 32 en 34 gaat Zeewolde Actueel met vakantie en daarom zal er in deze weken geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Topdrukte bij kofferbakmarkt

Topdrukte bij kofferbakmarktTopdrukte bij kofferbakmarkt
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Vier keer kon de populaire kofferbakmarkt niet doorgaan vanwege het Coronavirus. Zaterdag 18 juli konden Zeewoldenaren eindelijk hun tweedehandskoopwaar aan de man brengen. Dat was te merken ! Het hele terrein was uitverkocht met 100 stands. De opkomst was massaal! De volgende editie op 29 augustus mogen 125 verkopers zich aanmelden.

Het was een prachtige dag met droog weer, een zeer warme zon en gezellige sfeer. Dat was meer dan genoeg voor deze zeer succesvolle marktdag. De nieuwe organisatoren Martin en Christa van Dijk waren duidelijk in hun nopjes. “Het is de eerste keer toch wel spannend hoor”, vertelt Martin. “We hebben in de gehele omgeving, ook buiten Zeewolde, flink geflyerd en verschillende media opgezocht. Gelukkig met veel succes, gezien de vele bezoekers.”

Martin en Christa hebben de organisatie overgenomen van Co de Vries, die vele jaren succesvol deze niet meer weg te denken evenement heeft neergezet in Zeewolde.

Uiteraard moesten de Coronarichtlijnen strikt worden nagekomen: strakke looproute, desinfecterende gel, controle bij desinfecteren met toiletbezoek. Ook stond bij de ingang een ‘triagebord’ met de bekende landelijke regels daarop vermeld, zoals: bij klachten niet het terrein op, afstand houden etc.

De plannen voor de toekomst zijn er ook, zoals een uitbreiding met een springkussen voor kinderen. “Fantastisch om dit te organiseren. Co heeft een goed draaiboek doorgegeven. Je bent heel druk met de organisatie, maar je ziet dat het de moeite ruimschoots waard is geweest!”, aldus de gemotiveerde organisatoren.

Info (tijdens kantooruren) 06-40097528 en aanmelden via site: www.robinhoodkofferbakmarkt.nl