Zeewolde Actueel

Maandag, 10 augustus 2020

In week 34 gaat Zeewolde Actueel nog een keer met vakantie en daarom zal er in deze week geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

UPDATE; De papieren editie van Zeewolde Actueel ligt dinsdag toch bij u op de mat

UPDATE; De papieren editie van Zeewolde Actueel ligt dinsdag toch bij u op de mat
Redactie: Saskia de Wijk

Beste lezer,

Afgelopen maandag namen wij het drastische besluit dat wij volgende week (31 maart) geen papieren editie Zeewolde Actueel zouden gaan uitgeven en onze nieuwsvoorziening die week alleen nog digitaal te gaan doen. Wij voelen en nemen onze verantwoordelijkheid om nieuws te brengen, maar dit was de meest verantwoorde keuze om de toekomst van weekblad Zeewolde Actueel te kunnen borgen. U heeft hier alles over kunnen lezen.

Maar de hartverwarmende reacties van lezers, ondernemers en de Gemeente Zeewolde heeft ons doen besluiten hier op terug te komen. Met name de Gemeente Zeewolde onderstreepte het belang van een betrouwbaar lokaal nieuwsblad. Dus gaan wij behalve via online en social dus ook volgende week gewoon verder met een gedrukte krant. Uiteraard afhankelijk van mogelijke andere besluitvorming door onder andere de landelijke overheid.

Dat wij voorzien in een nieuwsbehoefte is wel duidelijk door de vele reacties op dit bericht en de grote hoeveelheid aanmeldingen op ons gratis abonnement. Als u zich gratis abonneert, ontvangt u de Zeewolde Actueel wekelijks digitaal. Aanmelden kan heel eenvoudig via onze site. Voor al het lokale nieuws kunt u ons ook 24/7 volgen via: https://zeewolde-actueel.nl/ en de bijbehorende social media kanalen. Iedere maand worden er meer dan 1 miljoen artikelen gelezen op onze nieuwssites.

Communicatie en bereik

Heeft u nieuws, een familiebericht of wilt u als ondernemer uw doelgroep informeren, neem dan contact met ons op. Het sterke en grote bereik van al onze kanalen biedt volop mogelijkheden om uw boodschap te communiceren. Wij denken graag met u mee.

Contact met Zeewolde Actueel/ BrugMedia

In deze onzekere tijd proberen wij u optimaal te ondersteunen. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, neem dan contact op:

Team Zeewolde Actueel/ BrugMedia
e-mail: verkoop@brugmedia.nl
telefoon: (038) 337 00 52